Min egen helse

MIN EGEN HELSE


Som behandler føles det mange ganger som om at folk forventer at du alltid skal være frisk, men det stemmer bare ikke med virkeligheten og i hvert fall ikke i mitt tilfelle. Tidligere slet jeg med ryggplager/smerter etter en ryggskade jeg fikk under første gangs militærtjeneste, dårlig blodsirkulasjon, kalde ben, åreknuter, allergi, herpes zoster, podagra, høyt blodtrykk, hjerteflimmer og svimmelhet og  brukte  en rekke medisiner, som sammmen, ga store negative bivirkninger..


I dag er jeg heldig og kan si det: ja, jeg er «frisk som en fisk». Selv om jeg nå har passert åtti så feiler det meg ingen ting (unntagen kanskje mellom ørene da – ha, ha). I dag bruker jeg ingen form for medisin eller andre syntetiske fremstilte produkter, kun naturlige kosttilskudd..Og jeg  praktiserer "Kroppsfornyelses programmet" minst 5 x i uken - og det er jeg stolt av. for veien hit har mange ganger vært tung og tøff…


Mye har jeg lært etter at legestanden sa at «dette må du lære deg å leve med», og «disse pillene må du ta daglig, resten av ditt liv» Etter ryggskaden ville de legge meg inn på Hagavik, utenfor Bergen hvr de ville sett inn en "spile" i ryggen m.m. men det nektet jeg.- Den kanskje viktigste lærdommen jeg har fått med meg er at man ikke skal gi opp, men forsøke igjen og igjen. I dag er jeg kommet så langt at jeg tror alt er mulig, selv om jeg ikke alltid forstår hvordan eller hvorfor. Jeg vet nå at den fantastiske kroppen vår har en egen evne til å regenerere/fornye seg selv, ja til og med reversere kroniske sykdommer, slik som i mitt tilfelle – hvis vi bare gir den de riktige forutsetningene!


En plante som får godt stell og riktig næring skyter i været og viser sin takknemlighet i full blomst. Vi er ikke annerledes. Får vi det «riktige stell» og riktig kost i riktig miljø, så vil kroppen vår også gi oss et mangfold tilbake i form av en god helse både fysisk og psykisk. Mange bruker timer på å stelle i huset, mekke på bilen eller andre sysler. Mitt håp er at alle vil bruker tilsvarende tid på å ta vare på seg selv. Det ville betale seg på alle plan..... 


"Du blir til det du spiser"  det uttrykket har vi sikkert hørt mange ganger uten at vi har reagert eller tenkt igjennom det. For de aller fleste av oss lar smaksløkene bestemme hva vi skal spise, uten en tanke på hva maten inneholder og om det er sunt for oss eller ikke. De «flinke» tror at «an apple a day keeps the doctor away» eller at når de spiser mye grønnsaker så lever de sunt. Dette kan imidlertid være langt fra sannheten i dagens samfunn hvor det brukes mer og mer sprøytemidler, genmanipulering, ferdigmat med ymse syntetiske tilsetningsstoffer, og hvor jordsmonnet blir utarmet slik at frukt og grønnsaker ikke lenger inneholder de vitaminer og mineraler vi trenger for vedlikehold av vår fysiske og psykiske helse.  Er det ikke da på tide og ta skjeen i en annen hånd – tenke nytt og gjøre noe med det?


Nå var dette kanskje mange «skremsler» på en gang, men la meg presisere: Det er mulig å gjøre noe med det meste, og mange ganger er det lettere enn man tror. For meg har mitt selvutviklede «Kroppsfornyingsprogram» vært løsningen – en unik kombinasjon av lett fysisk trening samt riktig kosttilskudd. Og jeg tør påstå at jeg i dag, som 82 åring" er et levende bevis på at det lar seg gjøre uten bruk av noen form for medisinering,og kan ved hjelp av legeatester dokumentere min gode helsetilstand.


 

Heinz 1. august 2008 med bivirkninger etter medisinbruk...

Mars 2009 etter å ha stoppet medisinbruken og ca. 1/2 år etter å ha begynt med nytt kosthold/kosttilskudd.

Februar 2019 etter daglig bruk av riktig kosttilskudd og praktisering av Kroppsfornyelse-programmet.

Bedre og bedre dag for dag…

Kroppsfornyelse/

Body Renewal


Director: Heinz W. Muller

Web-editor: Marius Andersen

Mail: mariusandersen@me.com