Hva er Kroppsfornyelse

”KROPPSFORNYELSE”


En forebyggende og helhetlig behandling på naturens egne premisser.


Utarbeidet av Heinz W. Muller GP.NM


Dette kroppsfornyelse programmet påvirker praktisk talt alle cellereaksjonen i kroppen din, fra blodsystemet til immunsystemet, og fra hormonfunksjon til nervefunksjon. Og det finnes ingen som etter å ha deltatt på et intensivkurs i “Kroppsfornyelse” som kan si at de ikke merker positive reaksjoner på kropp og sinn.  Og alle deltagerne blir testet for kroppen`s egen evne til å produsere nitrogenoxsid (NO) både før og etter kurset/behandlingen.


Det hele starter med det grunnleggende: En indre kroppsrens for å fjerne eventuell uønsket virus og bakterier. Deretter får man utsøkte vitaminer og mineraler (kosttilskudd) for å øke og forbedre sirkulasjonen, forbedre immunforsvaret og sørge for riktig Ph balanse i kroppen. - Så går vi over til den rent praktiske delen: Lettere allsidig fysikk trening ” tøy og strekk” basert på ”Slow” teorien (sakte og uten svette) og med praktiseringen av ”Mindfullness” (Tilstedeværelse) og bruken av Ayurvedisk pusteteknikk i tillegg til øyegymnastikk. - Samlet påvirker dette også kroppen mentalt, balanserer syn og hørsel og styrker den mentale kapasitet samtidig som det gir en generell følelse av velvære.


De fleste av ingrediensene i dette programmet er ikke noe nytt, mange har blitt benyttet/praktisert i flere hundre år. I Kroppsfornyele-programmet benytter vi oss av det beste av det beste, slik at innebygget i eksempelvis de fysiske øvelsene i programmet bruker vi kun aksepterte og godkjente deler av behandlingsformer. Fra tradisjonell fysioterapi, kineseologi, akupressur, ayurveda og så videre. (godkjent av norske og internasjonale helsemyndigheter.) I tillegg kommer ny- oppdagelser som til og med er blitt hedret med Nobel priser, samt resultatene av de mange år med forskning og utprøvning i praksis som grunnleggeren av “NaturKonsulentene” har gjennomført. Det har tatt en årrekke å komme frem til denne eksepsjonelle behandlingsformen som praktiseres i dag.


Det som skiller kroppsfornyelse programmet ut fra de tradisjonelle behandlingsformene er resepten/sammensetningen/helheten. Den gir en eksepsjonell positiv synergi effekt som påvirker hele kroppen fysisk og psykisk – Og den kan praktiseres av alle, men er et ”must” for de over 40.

Med andre ord: En helhetlig behandlingsform med 100 % naturlige ”ingredienser” som fungerer sammen, og som kroppen aksepterer slik at det ikke forekommer noen form for negative bivirkninger, tvert i mot. - Dette programmet åpner til og med for muligheten til å kunne reversere kroniske sykdommer og forlenge din levetid…..Hva sier ekspertene/legene om denne form for TRENING / FLEKSIBILITET?


Fleksibilitet er den mest oversette delen av det å være i fysisk form. Når du hører folk snakke om sine treningsvaner, nevner de ofte hvor langt de har gått eller hvor mye de var i stand til å løfte og så videre, men de  snakker nesten aldri om hvor langt de kunne strekke seg......... Det å øke kroppens evne til å bøye, vri og strekke seg vil hjelpe deg i omtrent all fysisk aktivitet - alt fra å plukke noe opp fra gulvet til å vaske deg på ryggen. Økt fleksibilitet gjennom strekkøvelser vil hjelpe deg å bli mer smidig og koordinert og i stor grad redusere sjansen for skader.


Økt fleksibilitet lindrer også de daglige smerter og plager. Mange ganger forbinder man det med å ha smerter ulike steder i kroppen med at man har ”blitt gammel” mens det i realiteten egentlig er  tap av fleksibilitet som er årsaken. - Trange muskler kan medføre smerter på alle slags uventede plasser. Jeg har for eksempel snakket med mange pasienter som har ryggsmerter og ofte er det mangel på smidighet de egentlig lider av”…sier Dr.Jo Prendergast, legen som er blitt verdenskjent for de han blant annet kurerer diabetes på en naturlig måte, - uten bruk av syntetiske medisiner.”


Vi som daglig praktiserer Kroppsfornyelse programmet omfavner hans uttalelser, for det er nettopp ”tøy og strekk” metoden som er en av det essensielle det blir lagt vekt på under kurset.


Ellers så kan man jo lese boken: ”Helbred deg selv” av lege og psykiater Audun Myskja som skriver blant annet: ”Det er viktig at du aktiverer flytsystemet og setter i gang en sirkulasjon gjennom facier, hjernehinner, hjernevæske, ryggmargsvæske og gjennom de store leddene. Kroppen blir engasjert og det øker sirkulasjonen. Forskning på trening på effekten av aldring har vist at det viktigste når det gjelder ”anti-aging” effekten av trening, er å få bevege alle de store leddene hver dag for å mestre slitenhet, kroniske smerter eller andre plager, eller bare for å holde seg i form” - og dette er jo som om jeg skulle ha sakt det selv…..


Dr.Guy Thomsen er Kiropraktor, utdannet ved Anglo-European Colledge of Chiropractic i Bournetbut UK i 1986 og har egen klinikk i Alfaz del Pi (Alicante) Spania og han sier: “Jeg har kjent Heinz i flere år både som pasient og som venn. Og i min egen behandlings plan har jeg innarbeidet noen av hans ideer som blant annet inkluderer viktigheten av strekk og tøy under trening. Heinz er i en fantastisk god kondisjon med tanke på hans alder så jeg kan på det varmeste anbefale hans “Kroppsfornyelse konsept”Kroppsfornyelse/

Body Renewal


Director: Heinz W. Muller

Web-editor: Marius Andersen

Mail: mariusandersen@me.com